ویزای ژاپن | اخذ ویزای توریستی ژاپن
5 (100%) 6 votes

اخذ ویزای ژاپن

ویزای ژاپن تضمینی

برای سفر گردشگری به کشور سحرانگیزِ بایستی ویزای ژاپن را دریافت نمود. برای اخذ ویزای توریستی ژاپن، خود شخص یا نماینده آژانس مسافرتی بایستی با در دست داشتن اصل تمامی مدارک مورد نیاز که در ادامه خواهد آمد در روز و ساعت تعیین شده به سفارت ژاپن در تهران مراجعه نماید. الزامی به حضور خود شخص در سفارت و مصاحبه نمی باشد.

مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن سه ماه می باشد. صدور این ویزا معمولا 5 روز کاری به طول می انجامد و هزینه ویزای توریستیِ یک بار ورود کشور ژاپن 1500 دلار است. طبیعتا این میزان هزینه و لیست مدارکی که در ادامه آمده مربوط به ویزای توریستی ژاپن میباشد و برای اخذ انواع دیگر ویزا، درخصوص هزینه و مدارکِ مورد نیاز تفاوتهایی وجود دارد.

سفر به ژاپن

ویزای ژاپن | اخذ ویزای توریستی ژاپن

5 (100%) 6 votes

سفر به سرزمین شگفت انگیز ژاپن شاید آرزوی بسیاری از ما باشد، سرزمینِ “خورشید تابان” پر از جاذبه های رنگارنگ با نمادهایی همچون کوه باشکوه فوجی و شکوفه های گیلاس. کشور ژاپن با تمام پیشرفته بودن اما به فرهنگ شرقی غنی خود کاملاً پایبند مانده و تظاهر این فرهنگ و تمدن دیرینه در جلوه های مختلف زندگی نمود پیدا کرده است.

آداب و رسوم، سبک خاص معماری که اوجش را در معابد و کاخ های تاریخیِ ژاپن میبینیم، نوعِ پوشش، هنرهای مختلفی همچون نقاشی، خطاطی و شعرهای ژاپنی (هایکو)، صنعت انیمیشن (انیمه) و فیلم سازی ژاپن هم که از دیرباز تا کنون درخشان بوده است. غذاهای ژاپنی نیز و شیوه غذا خوردن با چوب نیز در این کشور منحصر به فرد است و حتی آداب خاصی در این زمینه وجود دارد مثل مراسم چایی. از آنجا که این کشور محصور در آب میباشد غذاهای دریایی متنوعی وجود دارد و به طور کل رژیم غذایی مردم ژاپن بسیار سالم و متشکل از غذاهای گیاهی و دریایی میباشد. این تغذیه سالم و کلاً سبک زندگی سالمِ مردم ژاپن شاید دلیل این است که ژاپنی ها رتبه اول امید به زندگی را در جهان دارند.

پس از پایان جنگ جهانی دوم و ویرانی هیروشیما و ناکازاکی، مردم سخت کوش ژاپن با برنامه پیگیرِ توسعه صنعتی، به رشد اقتصادی چشمگیری دست یافتند و اکنون ژاپن به سومین اقتصاد بزرگ جهان و کشوری بسیار پیشرفته تبدیل شده است که دارای استانداردهای بالای زندگی است.

آژانس فطرس علاوه بر اخذ ویزای ژاپن، مجری مستقیم تور ژاپن نیز می باشد که میتوانید جهت مشاهده پکیج تور ژاپن به صفحه مربوطه مراجعه نمایید .

قیمت ویزای ژاپن

ویزای ژاپن توریستی

مدارک مورد نیاز

قیمت ویزای توریستی ژاپن برای هر نفر بزرگسال 1500 دلار می باشد

اصل گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار

2 قطعه عکس 4*3 زمینه سفید رنگی

پرینت حساب بانکی با مانده حداقل 10 میلیون تومان در سربرگ بانک به لاتین با مهر و امضا و آدرس و شماره تلفن بانک

گواهی اشتغال به کار لاتین در سربرگ با مهر و امضا و شماره تلفن محل کار

بررسی

عالی

0 / 5.0

0% توصیه این بسته

تفکیک امتیاز
  • (5)
    ()
  • (4)
    ()
  • (3)
    ()
  • (2)
    ()
  • (1)
    ()
میانگین امتیاز برای
  • 3.
سوال؟ ساخت پرس و جو یا زنگ بزن 02188899111