ویزای کره جنوبی تضمینی – اخذ ویزای توریستی کره
4.8 (96.27%) 209 votes

معرفی کشور کره جنوبی

ویزای کره جنوبی تضمینی – اخذ ویزای توریستی کره

4.8 (96.27%) 209 votes

ویزای تضمینی کره جنوبی

شروع سفری پر ماجرا با ویزای کره جنوبی

کشور کره جنوبی با پایتخت شهر سئول به عنوان یکی از ده شهر برتر دنیا از منظر “شاخص شهر های جهانی” و همچنین یک از ده شهر و مرکز تجاری و مالی جهانی اهمیت بسیار زیادی در محدوده جنوب شرق آسیا دارد و از شهرهای مهم آن می‌توان پوسان، تائگو، ایچون و کوانگجو را نام برد. زبان رایج این کشور کره‌ای است .

مذهب عموم مردم این کشور بودایی، چوندوکیو و کنفوسیوس و کمی مسیحی می باشد .

در سال 2008 سئول به عنوان ششمین شهر پرقدرت اقتصادی دنیا شناخته شد که کمپانی های عظیمی نظیر ال جی، سامسونگ، هیوندای، کیا و… در این شهر واقع شده اند

ویزای کره جنوبی

ویزای عمان - آژانس فطرس

برای سفر تفریحی به این کشور، لازم است ویزای توریستی کره جنوبی را دریافت کنید .

ویزای توریستی کره، طبق توضیحات سایت سفارت می باشد باید از آژانس های معتبر و تضمینی تهیه کرد .

اگر می‌خواهید شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنید، لازم است دعوتنامه داشته باشید .

برای آشنایی با سفارت کره جنوبی، آدرس سفارت و مدارک مورد نیاز آن، در ادامه با ما همراه باشید.

شرایط اخذ ویزای کره

ویزای توریستی کره

ویزا توریستی کره جنوبی 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت 30 روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی 10 روز کاری زمان لازم دارد.اگر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای توریستی کره از طرف سفارت بیشتر است. پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند.در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزای تضمینی کره و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید. تقاضای ویزای کار می تواند در داخل این کشور نیز انجام گیرد ولی برای گرفتن ویزای کار باید این کشور را ترک نموده و دوباره وارد این کشور شوید. شما می توانید همچنین قبل از ورود به کره تقاضای ویزای کار دهید ولی این کار سه الی چهار هفته طول میکشد.

قیمت ویزای کره همراه با هتل مبلغ 370 دلار می باشد که البته میتوانید در قالب تور کره جنوبی نیز ویزا و هتل را تهیه نمایید.

قیمت ویزای کره جنوبی

قیمت ویزای کره جنوبی - آژانس فطرس

ویزای تجاری کره جنوبی

ویزای تجاری کره جنوبی اجازه ی اقامت یک ماه ی مسافر را در خاک این کشور در صورت داشتن دعوتنامه صادر می کند.

مدارک مورد نیاز

قیمت ویزای تضمینی کره همراه با هتل مبلغ 370 دلار می باشد

 بعد از کسب گواهی اشتغال بکار, مدارک تاسیس شرکت, کارت بازرگانی

برای سفر به بعضی از کشورها ارائه تاییدیه بانک مبنی بر اینکه فرد از شرایط مالی مناسب و قابل قبولی برای دریافت روادیدآن کشور برخوردار است، ضروری می باشد. گواهی تمکن مالی (به انگلیسی: Certificate of Financial Ability) بانک که معمولاً در تمامی شعب بانک صادر می‌شود، سندی معتبر و رسمی‌ است که موجودی انواع حساب‌های فرد و نرخ برابری آن به ارز مورد نظر فرد در آن درج می‌شود. این گواهی معمولا بنا به درخواست به دو یا چند زبان ارائه می‌شود

یکی از مدارک شناسایی رسمی است که از سوی دولت‌ها برای شهروندانشان صادر می‌شود. با این مدرک دولت مربوطه از دیگر دولت‌ها اجازه می‌خواهد تا به شهروندان مربوطه اجازه گذر از و یا ورود به خاک آن کشورها را بدهند.

تمام رخ زمينه سفيد 2 قطعه برای متقاضی و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه

(هر 2 قطعه عكس بايد مثل هم باشند) لازم به ذکر است که عکسها باید 1 قطعه در قسمت مربوطه جای عکس چسبانده شود و 1 قطعه در گوشه سمت راست پايین فرم درخواست در زیر جدول منگنه گردد.

برای صدور ویزای توریستی کره جنوبی، ضمانت نامه الزامی است و مقدار آن کاملا بستگی به مدارک و شرایط مسافر دارد.

بررسی

عالی

0 / 5.0

0% توصیه این بسته

تفکیک امتیاز
  • (5)
    ()
  • (4)
    ()
  • (3)
    ()
  • (2)
    ()
  • (1)
    ()
میانگین امتیاز برای
  • 3.
سوال؟ ساخت پرس و جو یا زنگ بزن 02188899111