تور عمان مسقط، ویزای عمان، فُطرس کارگزار سفارت عمان
2.6 (52.89%) 45 votes

تور عمان ، ویزای عمان

سفر به شهر مسقط پاییتخت دیدنی کشور عمان که نگین خاورمیانه می باشد، باعث شده گردشگران زیادی را  به خود جذب کند .
سفر همواره برای بشر جذاب و آرامش بخش بوده و بشر برای رهایی از هیاهوی شهر و زندگی شهری به سفر رفتن پناه می برد و دوست دارد تا آنچه تجربه نکرده را تجربه نماید . یکی از کشورهایی که برای سفر کوتاه مدت بسیار مناسب است سفر به عمان است . برای دیدن این کشور جذاب و دیدنی و پر از شگفتی حتما می بایست ویزای عمان را به صورت تک یا همراه با هتل، اخذ نمایید
دیدن مناظر تاریخی و طبیعی و بهره وری از بهترین راهنماها , هتل ها از ویژگی های تور عمان در آژانس فطرس است.

این کشور کوچک دارای چهار استان به نام های مسقط، مسندم، طفار و بریمی است که هر کدام جاذبه های زیادی برای گردشگری دارند و شما از دیدن این همه زیبایی و شگفتی به وجد خواهید آمد .

اسب سواری ،شکار و صخره نوردی از جذابیت های سفر به این کشور کوچک پادشاهی است . مسقط پایتخت این کشور دارای جاذبه هایی چون بلده السفه، دیوار مسقط، مجسمه کندرسوز، غار مجلس الجن، قلعه نخل مسجد سلطان قابوس، خانه های آتری، الخیران، ساحل قنتب، موزه خانه الزبیرو موزه اسکناس و سکه عمانی است که چشم هر بیننده را به خود خیره می کند .

اخذ ویزای عمان  ، ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت  ، اقامت در هتل های لوکس ۳ ، ۴ و ۵ ستاره – اخذ بلیط و هتل و درخواست ویزای تک عمان از ویژگی ها و خدمات تور عمان توسط آژانس فطرس می باشد .

همچنین آن دسته از متقاضیانی که خواهان اقامت عمان و کار در عمان می باشند، می توانند به صفحه ویزای کار عمان مراجعه نمایند و اطلاعات و شرایط ویزای کار عمان را مشاهده نمایند

قیمت تور عمان مسقط

مشخصات تور عمان

  • مدت اقامت : 3 شب و 4 روز
  • خط پروازی : پرواز متغیر
  • خدمات هتل : صبحانه
  • کشور مقصد : عمان
  • شهر مقصد : مسقط
  • تاریخ رفت : اجرا هر هفته
تور عمان مسقط - ویزای عمان - آژانس فطرس

خدمات تور عمان

  • 3 شب و 4 روز اقامت

    • صبحانه و نهار در هتل های FB

      • ترانسفرهای فرودگاهی رفت و برگشت

        • ویزای عمان

          • بیمه مسافرتی

            • سیم کارت رایگان

مدارک مورد نیاز

  • اصل رنگی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

  • 1 قطعه عکس رنگی جدید

نکات مهم

  • مدت زمان لازم جهت صدور ویزا 10 روز کاری می باشد .

    • هزینه بلیط به نرخ روز می باشد .

      • هزینه 7,000,000 تومان وجه نقد بابت ضمانت برگشت به ازای هر نفر

بررسی

عالی

0 / 5.0

0% توصیه این بسته

تفکیک امتیاز
  • (5)
    ()
  • (4)
    ()
  • (3)
    ()
  • (2)
    ()
  • (1)
    ()
میانگین امتیاز برای
  • 3.
سوال؟ ساخت پرس و جو یا زنگ بزن 02188899111